Com és una sessió ?


Sempre i en primer lloc farem una anamnesi mèdica per coneixer l´estat de salut de la persona que ve a fer-se una sessió.
Després farem un reconeixement de les zones reflexes i s´explicarà les pautes del tractament, les posibles reaccions i l´importancia d´ assistir regularment a les sessions per una bona efectivitat de la teràpia.

La teràpia s´aplica amb la pressió dels dits i la sessió sempre es desenvolupa en silenci perquè la persona es relaxi i la terapeuta es concentri.
La sessió dura, per norma general, aproximadament uns 50 minuts. També poden ser sessions més curtes 30 o 20 minuts, segons el criteri de la terapeuta, l´edat del pacient i el tipo de dolencia. Entre sessió i sessió han de passar com a míním 48 hores.

Durant la sessió i a mida que anem treballant potser que la persona tingui algun tipus de reacció.
Alguna d´aquestes reaccions poden ser:  suor fred i mareig, son, dolor al peu al presionar la zona reflexa, crisis emotivas ( plor ), sorolls intestinals. Però no són preocupans, perquè totes elles formen part de la normalitat quan es fa una sessió.


Després del tractament també es pot tenir reaccions o el que s´enomena “ crisi curativa”. Les reaccions més frecuentes són: aument de la micció amb olor més forta i un color més fosc, aument de secrecions nasals, vaginals, transtorns del son ( temporals i després de la sessió), dolor en la zona tratada i dolor en la la zona reflexa, sudoració nocturna i sensibilitat emotiva.
Es recomenable veure molta aigua en les 48 hores després del tractament per poder ajudar al procés de depuració de l´organisme.

Si esteu interessats en rebre una sessió us podeu posar en contacte amb mi a través del meu correu electrònic: montseterapies@gmail.com