dijous, 20 de juny del 2013

Les quatre lleis de l´espiritualitat

A l´India s´ensenyen les quatres lleis de l´ espiritualitat.

-  La primera:
La persona que arriba és la persona correcta, és a dir, que ningú arriba a les nostres vides per casualitat, totes les persones que ens envolten, que interactuen amb nosaltres, són allà per alguna raó, per fer-nos aprendre i avançar en cada situació.

- La segona:
El que succeeix és l´única cosa que podia haver succeït, res, però res, absolutament res del que ens succeix ens les nostres vides no podia haver estat de cap altre manera. Ni tan sols el detall més insignificant, el que va passar va ser l´únic que va poder passar, i va haver de ser així, perquè aprenguem aquesta lliço i seguim endevant.
Totes i cadascuna de les situacions que succeexen són perfectes encara que la nostra ment i el nostre ego es resisteixi i no vulgui aceptar-ho.

- La tercera:
En qualsevol moment que comenci és el moment correcte. Tot comença en el moment indicat, ni abans ni     després. Quan estem preparats perquè una cosa comenci a les nostres vides, és allà quan començarà.

I la quarta i última:
Quan alguna cosa s´acaba, acaba simplement així. Si alguna cosa va acabar en les nostres vides, és per la nostra evolució, per tant és millor deixar-ho, seguir endavant i avançar ja enriquit amb aquesta experiència.