dilluns, 1 de juliol del 2013

La llei de l´atracció

Qualsevol cosa que et passi per la ment l´atreus cap a tu. Cadascun dels teus pensaments és una realitat, una força.
Els grans mestres de tots els temps ens han ensenyat que la llei de l´atracció és la més poderosa de l´univers.
Poetes com William Shakespeare, Robert Browning i William Blake ho van expressar mitjançant la música. Artistes com Leonardo da Vinci ho van representar amb els quadres. Grans pensadors com Sòcrates, Plató, Pitàgores, Isaac Newton, Victor Hugo etc, ho van compartir en els seus escrits i ensenyaments.

N´han fet difusió mitjançant els seus escrits i històries, religions com l´hinduisme, les tradicions hermètiques, el budisme, el judaisme, el cristianisme i l´islam i civilitzacions, com la dels antics babilònics i egipcis. La llei, de la qual s´ha deixat constància al llarg dels mil.lenis en totes les seves formes, es troba en escrits de totes les èpoques.
La llei sempre ha existit i sempre existirà. És la llei que determina l´ordre complet del univers, cada moment de la teva vida i tot el que passa. Siguis qui siguis, siguis on siguis, la llei de l´atracció configura tota la teva experiència vital, i aquesta llei actua a través dels teus pensaments. Ets tu qui posa en funcionament la llei de l´atracció, i ho fas mitjançant la ment.

Segons la llei de l´atracció alló que és similar atreu allò que és similar, de manera que, quan tens un pensament també atreus cap a tu pensaments similars. Com a humans, la nostra tasca és aferrar-nos a pensaments sobre allò que volem, tenir ben clar allò que volem i és a partir d´aquí que comencen a invocar una de les lleis més poderoses de l´univers. Et converteixes en allò en què més penses, però també atraus allò en què més penses.

A la llei de l´atracció tant li fa si alguna cosa et sembla bona o dolenta, si la vols o no la vols, només respon als teus pensaments.
La llei de l´atracció és una llei de la natura, és impersonal i no fa distincions entre coses bones o dolentes. Rep els teus pensaments i te´ls reflecteix, en forma d´experiències que constitueixen la teva vida. La llei de l´atracció és limita a donar-te allò que estàs pensant.

Mentre vas pensant la llei de l´atracció funciona. Sempe que flueixen els teus pensaments actua. Quan penses en el passat la llei de l´atracció funciona, quan penses en el present o en el futur la llei de l´atracció funciona. És un procés continu. No pots premer pausa ni stop, sempre està en acció com els teus pensaments.

Nosaltres som com uns repetidors humans, transmetem una freqüència amb els nostres pensaments. Si volem transformar alguna cosa de la nostra vida hem de canviar la freqüència canviant els nostres pesaments.


Bibliografia: "El secret"  de  Rhonda Byrne